Övrigt

Ett ämne som är ganska tabu idag är penisförstoring. Problemet är att dom flesta tror att penisförstoring bara är bluff och båg. Till exempel kan man se reklam på internet som säger att man kan öka 5-6 cm på några veckor. Det är bluff, men det GÅR faktiskt att öka storleken på sin penis. Jag har nämligen själv lyckats så jag vet.

Det finns en del seriösa sidor om penisförstoring som det engelska thunderplace forum. Tyvärr finns det nästan inga på svenska. Den enda sidan jag hittat heter penisförstoringsverige.

Hur fungerar penisförstoring?

Penisförstoring kan utföras manuellt eller med hjälp av redskap. Dom vanligaste redskapen är penisförlängare eller penispump. Det finns en bra guide om just penispump på penisförstoring Sverige. En penispump ger dig större snopp direkt men med tiden kan resultaten också bli permanenta. Främst ger en penispump ökningar på tjockleken. En penisförlängare ger främst ökningar på längden och det tar längre tid att se resultat men ofta är resultaten helt bestående.

Manuella övningar

Det kanske vanligaste sättet att förstora sin penis på är via manuella övningar. Det är helt enkelt något du kan börja med idag och det är helt gratis. Det finns män som har ökat många cm med hjälp av endast manuella övningar.

Stretching

Stretching är som det låter att man sträcker ut penisen. Det går till som så att man greppar lite bakom ollonet och sedan drar ut penisen i en viss riktning. Men ska dra relativt hårt, men inte så det gör ont. Ofta håller man detta i 30-60 sekunder eller vad man själv anser bäst. Stretching övningar sägs ge främst längdökningar.

Jelqing

Jelqing kan kallas ”mjölka” på svenska. Det fungerar genom att man har halvstånd och dränker penisen i någon sorts glidmedel. Jag kan rekommendera kallpressad rapsolja. Sedan greppar man runt roten och drar sakta upp greppet mot ollonet. Sedan gör man samma sak med andra handen och repeterar processen kontinuerligt. Målet är att bibehålla blodet i penisen när man gör rörelsen så att blodet pressas upp och ut i penisen och på detta sätt expanderar den. På detta sätt skapas små mikroskador. Sedan när man vilar har dessa mikroskador chans att läka i en aningen större nivå. Principen är liknande den för gymträning i syfte att bygga muskler. Dock är den inte helt analog då penisen inte är en muskel, men likheter finns. Denna princip är såklart gällande inom alla övningar.

Redskap

Som sagt finns det flera olika redskap och hjälpmedel. Dessa kan dels göra livet enklare för dig, men även snabba på processen i många fall.

Penispump

En penispump som jag pratade lite om ovan är som sagt till för att ge dig direkt resultat. Resultaten kommer främst på omkretsen men även på längden. Det är dock ganska individuellt. Man kan likna en penispump lite vid jelqing. Det allra populäraste idag  är vattenbaserade vakuum penispumpar. Den allra populäraste heter bathmate/hydromax.

En penispump från hydromax.
Bahmate/Hydromax gör dom absolut bästa pumparna idag.

En penispump är perfekt att använda innan sex och liknande. Det tråkiga är dock att effekten avtar efter ett tag. I början kanske den håller i cirka 10-20 min. Senare några timmar. Men efter månaders användande är det nästintill permanent om man pumpar varje dag. Efter riktigt lång tid kommer man även att se helt permanenta ökningar.

Penisförlängare

En penisförlängare kan också kallas för penissträckare på svenska. På engelska heter det penis extender. En penisförlängare är liknande manuella stretching övningar. Det går till som så att förlängaren greppar bakom ollonet och sedan dras det ut via en ”ställning” du har på dig. På detta sätt har du båda händer fria och kan göra andra saker samtidigt. Det är den absolut största fördelen med en penis extender.

Man får i stort sett bara längdökningar med en penisförlängare. Det tar ganska lång tid men ofta är ökningarna man ser permanenta till viss del. Man brukar säga att efter cirka 500 timmar bör man se ”stora” resultat. Det är självklart väldigt individuellt. Men runt 0,5-1 cm borde man ha ökat efter den tiden, förutsatt att man inte redan har ökat mycket från penisförstoring.

De bästa extenders idag är vakuumbaserade produkter. Detta gör att du kan ha på dig dom väldigt länge. Den allra bästa modellen är Phallosan Forte.

Hur mycket kan man öka av penisförstoring?

Detta är som sagt extremt individuellt. Precis som inom styrketräning får vissa personer mycket lättare resultat. Till exempel jämför Arnold Schwarzenegger mot någon spinkig typ på gymmet…

Sen måste man ta i beaktande att vissa personer är lata av naturen och kämpar inte tillräckligt hårt eller länge med detta. Då får man absolut INGA resultat. Vill man börja med penisförstoring måste man inse att det inte är så värst kul och det tar TID. Men jag lovar, det FUNGERAR.

Men om vi tar två godtyckliga killar som båda lägger ner sin själ i detta under 1-2 år så kanske den ena för en ökning av 1 cm och den andra 3 cm. Vissa är så kallade ”hard-gainers” och har mycket svårt att öka. Men med det sagt är min starka övertygelse att vem som helst kan öka MINST 1 cm om dom lägger ner tiden. Samtidigt finns det dom som påstår sig ha ökat 5-6 cm och mer därtill. Vissa ljuger säkert men jag tror definitivt att flera talar sanning också.

Sammanfattning

Penisförstoring fungerar och du kan med hjälp av manuella övningar få en större penis helt gratis. Vidare kan hjälpmedel såsom en penispump eller penisförlängare snabba upp processen.